info@audenaertnv.be

Lembeke +32 (0) 9 373 69 76

Rijkevorsel +32 (0) 3 314 65 91

Team Audenaert

Renovatie of nieuwe installatie, onze grensverleggende ondersteuning en kennis in de melkwinning staat garant voor kwaliteit

Wie zijn wij

Sinds 1985 zetten wij ons in om hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden aan onze klanten. Bij Audenaert streven we ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen. We geloven dat klanttevredenheid de kern is van ons succes en daarom stellen we uw tevredenheid altijd voorop. Met onze expertise en ervaring in de sector bieden wij een breed scala aan producten en diensten. Of het nu gaat om melkwinning, landbouwmechanisatie of constructie, we leveren oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant.

Focus op klanttevredenheid
0 %
Jaar ervaring
0 +
Koeien gemolken
0 +
1985

Luc Audenaert begon zijn eigen landbouw-mechanisatiebedrijf en in 1986 werd hij vergezeld door zijn broer Dirk. Samen richtten ze een Feitelijke Vereniging op in Bassevelde, waar ze hun activiteiten verder uitbreidden.

1987

De zaak verhuist naar Lembeke die samenhangt met de opening van één van de nieuwe gebouwen.

2001

Een grote stap: AlfaLaval dealer Eric Tieberghien uit Bassevelde wordt overgenomen. Om dit kenbaar te maken worden klantendagen geïntroduceerd.

2002

Een tweede overname: de Manus dealer Marc Lagrou uit Aartrijke.

2003-2004

De locatie in Lembeke wordt volledig vernieuwd en breidt uit.

2007

Audenaert nv neemt , samen met Rommelaere nv, Packo Rijkevorsel over. Het ontstaan van Full-Technics nv is hiermee een feit. Op hetzelfde moment wordt de merlin melkrobot in Vlaanderen geïntroduceerd.

2010

Oprichting Agrocro Machinery als importbedrijf van diverse machines voor de landbouw met Luc aan de leiding. Audenaert nv neemt hierbij de service en technische ondersteuning voor zich.

2022

Audenaert nv neemt alle aandelen van Full-Technics nv over en wordt zo 100% eigenaar.

2023

Full-technics nv en Audenaert nv komen samen onder één dak met vestigingen in Lembeke en Rijkevorsel.

Management

Luc en rude team audenaert
De twee broers Luc en Dirk Audenaert zijn de oprichters en hoofdaandeelhouders van het bedrijf.

Om de sterk groeiende onderneming kracht bij te zetten en de basis voor de toekomst te versterken zijn ook Rudi De Coster, Bart Audenaert en Frederick Audenaert opgenomen in het management van de vennootschap. Elk met zijn eigen specialisme vormen ze samen een geoliede aandrijving van deze familiale onderneming.

Audenaert volledige management team

Administratie

Audenaert team administratie

Melkwinning Lembeke

Melkwinning Rijkevorsel

Mechanisatie Lembeke

Interesse om dit team bij te treden?

Boeiende carrièrekansen bij Audenaert nv! We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde mensen!

Lembeke

In Lembeke bevindt zich de hoofdzetel van Audenaert nv. Deze vestiging vormt de thuisbasis voor zowel melkwinning, landbouwmechanisatie als constructie. We hebben er een ingerichte werkplaats met een breed scala aan onderdelen voor onze activiteiten. Onze ruime voorraad van nieuwe en tweedehands machines zijn hier ook te vinden.

Rijkevorsel

Het is ons doel om onze dienstverlening zoveel mogelijk regionaal te houden. Daarom hebben we ook een vestiging in de Noorderkempen. Vanuit ons filiaal in Rijkevorsel ondersteunen wij de melkwinning klanten in de regio’s Antwerpen en Limburg. We hebben er eveneens een ruime voorraad aan onderdelen voor de melk- en koelinstallaties.