info@audenaertnv.be

Lembeke +32 (0) 9 373 69 76

Rijkevorsel +32 (0) 3 314 65 91

Melkwinning

Renovatie of nieuwe installatie, onze grensverleggende ondersteuning en kennis in de melkwinning staat garant voor kwaliteit

square 3

Vanuit onze vestigingen in Lembeke en Rijkevorsel bieden wij ondersteuning in melkwinning aan meer dan 600 klanten in de veehouderij. Wij begrijpen dat elke boerderij uniek is, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf. Het efficiënt en probleemloos melken van uw veestapel staat bij ons voorop. Als centraal aanspreekpunt in de veehouderij willen wij u graag helpen, of het nu gaat om een renovatie of een compleet nieuw project. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van het juiste advies, volledig afgestemd op uw wensen.

Bij Audenaert nv zijn we trots om verkoop- en servicecenter te zijn voor Fullwood JOZ melkmachines. We bieden een breed scala aan opties, van traditionele visgraat-, zij-aan-zij- en draaimelkstallen tot volledig geautomatiseerde melkrobots. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Spinder stalinrichting, JOZ-mestrobots en toebehoren, Urban kalverdrinkautomaten, melkshuttles, Mueller melkkoeltanks, Happy Cow koeborstels en nog veel meer. Onze ondersteuning beperkt zich niet alleen tot verkoop. In beide vestigingen hebben wij een 24/7 support die ongeëvenaard is, omdat wij geloven in het verleggen van grenzen in techniek.

Onze merken

1 aanspreekpunt

Ons doel is uw centraal aanspreekpunt te zijn. Hiervoor streven we naar een snelle service en bereikbaarheid.

Compleet gamma

Van renovatie tot nieuw project, wij bieden een compleet gamma van conventionele melkstal tot volautomatische melkrobot.

Ondersteuning

Ons team van experten staat paraat voor advies en ondersteuning. Onze 24/24 support kent geen gelijke!

Project Familie Van Mol

3 Fullwood JOZ M²erlin melkrobots    Vrij koeverkeer

3 M²erlin Melkrobots    Spinder stalinrichting

De Familie Van Mol uit Vorselaar koos voor een totaaloplossing. We installeerden niet alleen de 3 Fullwood JOZ melkrobots met bijhorend buffervat en melkkoeltank. We verzorgden ook de Spinder stalinrichting en de water- en elektriciteitsvoorzieningen in de stal. Het comfort van de koeien was een zeer belangrijke factor bij de gemaakte keuzes. Ook de keuze voor Audenaert nv als partner is weloverwogen. Joris van Mol zegt het als volgt: “We zijn heel tevreden over de samenwerking met Audenaert nv. Voor ons waren twee zaken belangrijk; we zochten naar een totaaloplossing voor ons project en wilden zeker zijn van een persoonlijke ondersteuning van ons bedrijf voor, tijdens en na de aankoop. Dankzij de familiale sfeer van het bedrijf voel je je helemaal gerust.”

Project Kris verhaeghe

2 Fullwood JOZ M²erlin melkrobots

Vrij koeverkeer

Bij Kris Verhaeghe uit Diksmuide installeerden we 2 robots in de bestaande stal.Er werd bij de integratie rekening gehouden met de looplijnen en het arbeidsgemak. Het team van Audenaert nv installeerde naast de robots ook hekwerk op maat. Dankzij een reeks aan pneumatische ophaalhekkens is een koe ophalen een fluitje van een cent. Alle koeien kregen eveneens een AfiCollar halsband, die dienst doet als dierherkenning, tochtdetectie en eveneens de gezondheid van de koeien volgt aan de hand van vreet- en herkauwgedrag.

Project Familie Van Thournout

2 Fullwood JOZ M²erlin melkrobots

2 M²erlin Melkrobots  Gestuurd koeverkeer

Familie Van Thournout koos voor 2 Fullwood Joz M²erlin melkrobots. Er werd gekozen voor een opstelling met gestuurd koeverkeer. Dankzij de voorselectiepoorten komen enkel de te melken koeien tot bij de robots. Na het melken worden de koeien terug naar het voederhek geleid en kunnen koeien met een attentie automatisch worden gesepareerd. Daarnaast is er op 1 van de robots gebruik gemaakt van het unieke K-Flow concept, waarbij de zorggroep met prioriteit kan gemolken worden op 1 robot via de achteringang en terug naar het strohok worden gestuurd via de frontdeur. Naast de melkrobots en het hekwerk werden door het team van Audenaert nv ook een zelfreinigend buffervat en een koeltank geïnstalleerd.

Familie Van Mol - M²erlin melkrobots

"We zijn heel tevreden over de samenwerking met Audenaert nv. Voor ons waren twee zaken belangrijk; we zochten naar een totaaloplossing voor ons project en wilden zeker zijn van een persoonlijke ondersteuning van ons bedrijf voor, tijdens en na de aankoop. Dankzij de familiale sfeer van het bedrijf voel je je helemaal gerust."

Milking-installation-icon-2

Zaakvoerder
Dirk Audenaert

+32 (0) 478 44 90 07

Technical Manager en aftersales Rudi De Coster

+32 (0) 475 94 15 02

Sales melkwinning Lembeke
Frederick Audenaert

+32 (0) 479 36 24 40

Sales melkwinning Rijkevorsel
Tom Nys

+32 (0) 479 66 00 61