info@audenaertnv.be

Lembeke +32 (0) 9 373 69 76

Rijkevorsel +32 (0) 3 314 65 91

Constructie

Op maat gemaakt: Innovatieve oplossingen voor al uw unieke behoeften, rechtstreeks uit onze eigen werkplaats.

square 2

Bij Audenaert nv beschikken we over een eigen las- en constructieafdeling. Samen met u gaan we in gesprek om uw specifieke vraagstuk te doorgronden. Mocht de gewenste oplossing niet standaard verkrijgbaar zijn, dan creëren we deze gewoon zelf. Of het nu gaat om op maat gemaakt hekwerk voor de veehouderij, inclusief geautomatiseerde systemen, het bouwen van selectiepoorten voor melkstallen, aanpassingen aan landbouwmachines volgens uw wensen, het ontwikkelen van een eigen model frontbandenpacker en nog veel meer.

Maatwerk

We luisteren naar uw specifieke behoeften en ontwikkelen op maat gemaakte producten die perfect aansluiten bij uw wensen.

Eigen afdeling

Onze eigen werkplaats en constructieafdeling stellen ons in staat om flexibel in te spelen op uw specifieke wensen en vereisten.

Innovatie

Bij Audenaert nv geloven we in continue innovatie. Als we niet de juiste oplossing vinden in de markt, creëren we deze gewoon zelf.

Watervulinstallatie

  • Voorraad vat volgens gewenst voume
  • Manuele of automatische kraan
  • Aantal vulmonden volgens wens
  • Volledig in RVS
  • Op maat van uw bedrijf en opstelling

Rupsdumper op maat

Vaste laadbak

Neerklapbare Zijpanelen

Op vraag van een klant bouwden we zelf een laadbak op een nieuwe Messersi Rupsdumper. Aangezien we de vraag van onze klant niet met een standaard machine op de markt konden beantwoorden hebben we deze gewoon zelf gebouwd.

In de lasafdeling werd een bak op maat gebouwd. De frontdeur is vast en de zijdeuren zijn neerklapbaar. Tevens hebben we de bak afgewerkt in dezelfde kleur als de machine.

Ambassador 508 Vouwbare voorzetwoeler

Werkbreedte 340 tot 800 cm

Werkdiepte regelbaar tussen 10 en 50cm

De Ambassador 508 is een robuust door Audenaert nv gebouwde vouwbare voorzetwoeler met een werkbreedte van 5m. Het model 508 heeft 8 hydraulisch verschuifbare  ganzevoet-tanden die het mogelijk maken de grond tussen de 10 en 50 cm diep te bewerken. Tijdens het transport kunnen de tanden ingeschoven worden zodat de complete machine aan de verkeersregels voldoet.

Waarden en missie constructie Audenaert

Door onze passie voor landbouw en techniek te combineren maken we net die constructie of machine die volledig aan uw verwachting voldoet. Pas wanneer de klant 100% tevreden is onze missie geslaagd.

Construction-icon

Luc Audenaert
Zaakvoerder

+32 (0) 475 42 65 10

Bart Audenaert
Sales en technical manager

+32 (0) 478 82 44 79